Categorii

Producători

Buletin de știri

 

Reumplere cartuse

Apasa aici pentru a afla cat costa un refill - CALCULATOR ON-LINE

 

NEXTComputers va ofera posibilitatea de a scadea costurile de tiparire, oferindu-va toata gama de consumabile pentru imprimantele cu jet de cerneala, imprimante laser precum si copiatoare.

 

Reumplerea cartuselor se face cu cerneala respectiv toner caracteristice fiecarui tip de imprimanta sau copiator.

 

Remanufacturari cartuse

Remanufacturarea se adreseaza in special consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare si consta in inlocuirea principalelor componente care comporta o anumita uzura in timp, uzura ce duce implicit la degradarea calitatii imprimarii (schimbare cilindrii, lamele de stergere, pinioane etc.)


Exemplu de remanufacturare: un cartus de imprimanta laser, care a fost reumplut de 3 ori, a inceput sa scoata dungi negre pe margini sau sa nu mai dea o tiparitura de calitate. Varianta cea mai simpla ar fi inlocuirea acestui cartus cu unul nou.
In cazul unui cartus pentru imprimanta HP 1200 (7115A), de exemplu, acest
lucru ar insemna insa o cheltuiala de aproximativ 200 RON.

Apeland la operatiunile de remanufacturare a cartusului vechi, specialistii firmei noastre vor inlocui in cartusul vechi cilindrul si lamela, il vor reincarca, costurile scazand astfel la jumatate, in exemplul nostru acestea fiind de aproximativ 95 RON. Bineinteles ca acest cartus remanufacturat va putea fi din nou incarcat de 2–3 ori, iar in unele cazuri speciale chiar de 5–6 ori, adica de mai multe ori decat cartusul original.

 

Cosmetizare cartuse

Cosmetizarea consta si in readucerea consumabilelor degradate prematur in parametrii functionali (desfundare, amorsare, curatare cilindrii, curatare lamele de stergere, aspirare toner depus pe mecanismele de angrenare din interiorul cartuselor etc).

In cazul in care aveti un cartus cu care nu ati mai tiparit de foarte mult timp si s-a infundat sau l-ati incarcat cu alt tip de cerneala si nu mai poate fi utilizat va recomandam sa NU-L ARUNCATI. Aduceti-l la noi si vom face tot posibilul sa-l desfundam.


Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236 465 441

Apelați-ne